Handla när du besöker Lymfsalongen

Kokosfett

Kallpressat ekologiskt kokosfett.
Detta använder vi både till att äta, smörja oss och när vi    masserar.

 

 

 

 

 

Sunriders näringsprodukter
Sunriders produkter hjälper oss att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.
Kroppen förnyar dagligen sina celler så det är viktigt att förse cellerna med optimal näring och hjälpa kroppen med reningen.
Jag brukar förklara de med att vi har ett Hälsokonto, lever vi på krediten så är vi ofta sjuka, trötta, förkylda och småhängiga. Börjar vi göra vi fler insättningar än uttag så hamnar vi till slut på +Hälsa och mår mycket bättre än vi någonsin trott att vi kan göra.

Läs mer om produkterna, klicka på länken
http://totalbalans.se/


Fortune Delight
Fortune Delight

Fortune Delight®
Fortune Delight® är koncentrerad och är i pulver form. Katekiner är en naturlig polyfenol i Camellia sinensis som är huvudingrediens i Fortune Delight®. Denna antioxidant absorberar effektivt de skadliga fria radikalerna.
Härlig varm (max 50 grader) eller kall, alla fem smakerna av Fortune Delight® stödjer kroppens naturliga utrensningsprocess. Eftersom pulvret är lättlösligt är det en bra produkt att ha med sig och lätt att blanda ut i kranvatten.

Drick den under hela dagen för en hälsosam livsföring. Fortune Delight® kan vara en stor hjälp med ditt viktbalanseringsprogram. Ersätter vatten, sportdryck, läsk, måltidsdryck.

* Örtdryck med koncentrerad Antioxidanter
* Fett Flushing Dryck, fett utsköljande dryck
* Vårdar matsmältningssystemet
* Uppiggande och återställer hälsan

Ingredienser
Camellia extrakt, krysantemum extrakt, Jasmine extrakt , Lalang grass root extrakt och äppeljuice (mindre än 1% som naturligt smakämnen), citronextrakt eller andra naturliga ingredienser ingår, beroende på smak.
Fortune Delight® finns i 5 olika smaker: Regular, kanel, citron, hallon och persika.
Finns i 10 pack med 20 gram, 10 pack med 3 gram och 60 pack med 3 gram.

Rekommendation: Blanda en 3g påse i 0,3 – 1,5L/påse (max50°C)  varmt eller kallt vatten.

Beskrivning
Fortune Delight® är den näst mest Alkaliska/basisk produkt Sunrider har (Electrosport är nr 1). En härligt, snabblöslig (även i kallt vatten), alkalisk, pulveriserad dryck.

Fortune Delight® är inte bara hackade växtdelar, det är den koncentrerade “växtsaften” från många speciellt formulerade örter, inklusive Camellia extrakt (grönt te), som gör den speciell.

Fortune Delight® inkluderar alla fördelarna med grönt te, antioxidanter i helmats-form, plus mycket mer! Med tusentals år av forskning om hur örter bäst kombineras kan vi njuta av Sunriders helmatsprodukter. Fortune Delight är en stor energigivare utan koffeinets negativa effekter. Denna kombination av örter är baserad på en ursprunglig kinesisk formel som skapats för att hjälpa till att läka de inre skadorna som uppstod vid kampsport/striderna. Fortune Delight fungerar på muskler, senor och ligament och hjälper njurarna att avlägsna gifter ur kroppen.

Fortune Delight® hjälper till att avlägsna orenheter som lagras i fettcellerna och kroppens naturliga renings process.
Fortune Delight® “flyttar ut fettet!”
Fortune Delight® bryter upp mjölksyra i musklerna.
Fortune Delight® är mer än bara te!

 

   Suntrim

Enkelt VIKTMINSKNINGSPROGRAM
lätt att följa
minskar på svullnad, smärta och stelhet

 SUNTRIM®+
Denna unika blandning hjälper dig att kontrollera mängden av mat som du äter redan från första dagen.
Du kommer fortfarande ha aptit och njuta av maten men du kommer på ett naturligt sätt äta mindre så att du inte överäter. Kontinuerligt intag av Suntrim Plus hjälper dig att behålla en hälsosam vikt och etablera hälsosamma matvanor.
Löser upp fibroser (fettbullarna med slaggprodukter i) så att kroppen kan använda sig av fettet som energi.
Väldigt bra detox tillsammans med Fortune Delight.
Tag 1-3 kapslar med 3-4dl Fortune Delight 30-45 minuter före eller till maten.

 

NuPlus
NuPlus®
Att hålla en balanserad kost är viktigt för hälsan. Vår dagliga kost, är tyvärr ofta är obalanserad. Sunriders mest grundläggande växtbaserade livsmedel är formulerade med ingredienser som fungerar som en grund att bygga en hälsosam kost och för att fylla i näringsmässiga luckor.
NuPlus ® koncentrerad Ört Mat bygger på den Österlänska kunskapen om örter och modern näringsforskning. Det är en balanserad formel som bygger på den kinesiska traditionen att hälsa underhålls med hjälp av rätt näring. Sunriders ägar expertis integrerar Philosophy of Regeneration till näring  (Yin) och rening (Yang) i våra kroppar.
NuPlus ® är naturligt låg på kalorier, fett och kolesterol, vilket gör den till ett smart val att konsumera mellan måltiderna och när som helst under dagen. De naturliga, överlägsna ingredienser utan kemiska isolater, konserveringsmedel, sötningsmedel.
NuPlus är en rik blandning av hela frukter och grönsaker, full med levande vitala näringsämnen. NuPlus har noga sammansatts och koncentreras till en pulverform. NuPlus är nästan 70% komplexa kolhydrater med mer än 20% vegetabiliskt protein och mycket låg fetthalt.
NuPlus är en kraftfull, uppbyggnads formel av naturliga örter som har en stark regenererande effekt på binjurar, reproduktiva körtlar, lever, bukspottkörtel, njurar och nervsystem. NuPlus hjälper till att bygga upp muskelmassan, förbättrar fettförbränningen och ökar avsevärt uthållighet och energi. Idrottsmän använder NuPlus i stora mängder för att förbättra prestanda. NuPlus underlättar även återhämtning efter sjukdom.
NuPlus är mycket närande, med näringsämnen som kompletterar varandra. Näring är energi! Energi ger toppnivåerna av uthållighet, vitalitet och livskraft!
Varför NuPlus ger ett plus till din hälsa.
1. Omedelbar energi – är komplexa kolhydrater som omedelbart absorberas av kroppen och används som bränsle för att hålla oss pigga, alerta, vakna och entusiastiska hela dagen! Vi absorberar mycket höga näringsämnen av kvalitet istället för att slösa matsmältningsenergi på dåliga näringsämnen.
2. Bekvämlighet – På mindre än 30 sekunder vi kan konsumera mer hälsosam näring från en portion NuPlus än vad vi kan få från en 4 rätters middag.
3. Värde – Eftersom NuPlus är super koncentrerad näring istället för tomma kalorier, så får vi mycket näring för pengarna.
4. Smak – I formlerna för Apple Cinnamon, Piña-banan, Mixed Berry, Natural Plain och Simply Herbs, erbjuder NuPlus en smak för alla.
5. Balans – Vår genomsnittliga kost innehåller för mycket kolhydrater, natrium och dåligt fett. NuPlus ger balans till vårt näringsintag med en perfekt kombination av ingredienser från mer än ett dussin källor som har en naturligt låg natriumhalt, bra fett och långsamma kolhydrater. En perfekt balans mellan kolhydrater och proteiner, kroppen behöver bra proteiner för att kunna ta bort slaggprodukter, överskottvätska och svullnad.

 

 

Affisch Lymfgumman

Affisch Lymfgumma
Affischen är 70x100cm

Bilder och text har enkel förklaring hur lymfsystemet fungerar.

Bilden visar bla Lymfsystmets flödes riktning och lymfstationer.

Pris 200kr
Frakt 70kr

 

 

 

 

 

Psyllium

Psyllium kallas även för loppfrö, husk, fiberhusk.
Det är bra för tarmen och innehåller inga kolhydrater eller näring.

Öronljus

Öronljus

Jätteöronljus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalk

PH-balans kalk i 1 kg burk.

Leukotape Lymftejpning

2,5 och 5cm breda rullar, beige.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.